Feest in Winkelcentrum Galecop, ze bestaat 20 jaar!

Winkelcentrum Galecop bestaat dit jaar 20 jaar en dat willen de Galecop ondernemers graag samen met hun klanten vieren. Het jubileumfeest is gestart met de spaaractie “Prijsplakkers”. Van 25 april t/m zaterdag 9 juni konden klanten bij elke aankoop zegels sparen. Via vier tussentrekkingen zal op zaterdag 16 juni de eindtrekking plaats vinden waarbij in totaal 100 genodigden kans maken op prachtige prijzen met als hoofdprijs een weekend Disneyland Parijs t.w.v. € 1.000,-. Deze eindtrekking vindt plaatst om 16.00 uur in het winkelcentrum. Zaterdag 16 juni is er nog veel meer te doen in het winkelcentrum:

Rad van Avontuur ( 11.00 – 15.30 uur)
Iedere klant die een kassabon kan laten zien d.d. 16 juni mag gratis aan het Rad van Avontuur draaien. De pijl van het rad geeft de prijs aan! Alle deelnemers hebben een prijs. Naast leuke artikelen kan men ook Galecop waardebonnen winnen van € 5,00 en € 10,00.

Eindtrekking Prijsplakkers ( 16.00 uur)
De winnaars van de consumentenactie Prijsplakkers ( 4x 25 winnaars) zijn schriftelijk uitgenodigd om vandaag om 16.00 uur de eindtrekking mee te maken. De genodigde moet aanwezig zijn, wil men in aanraking komen voor één van de 20 prijzen met als hoofprijs: Weekend Disneyland Parijs.

Zweefmolen ( 11.00 – 16.00 uur)
Op het plein plaatsen we een prachtige draaimolen waar de kids zich heerlijk kunnen vermaken. De kinderzweefmolen heeft een diameter van 7,5 m. Er kunnen 14 kinderen in plaatsnemen in de leeftijd van 2-12 jaar. De allerkleinsten zetten we met een extra gordeltje vast.

Hartwafellolly-kraam / Traktatie op heerlijke wafels ( 11.00 – 16.00 uur)
Wie jarig is trakteert. Bezoekers ontvangen een heerlijke hartwafellolly vandaag. Een hartwafellolly is een Brusselse wafel in de vorm van een hart op een stokje. De wafels worden warm geserveerd.

Muziek: het Kermispaardje
De jubileum-dag wordt muzikaal ondersteund door het Kermispaardje. Zangeres rijdt op haar kleine paardje door de passage en zingt live ( breed repertoire).

Kortom er is op zaterdag 16 juni van alles te beleven in winkelcentrum Galecop. Kom gezellig langs en geniet van de leuke activiteiten die u worden aangeboden door de Galecop-winkeliers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk