Fashion One-Day Shopping Event

Gold’s Gym Nieuwegein zal samen met SanSay Accessories het aller eerste Fashion One-Day Shopping Event van Nieuwegein organiseren. Een unieke en gezellige dag voor alle dames die van fashion, beauty en style houden. Op zaterdag 8 juni van 14.00 uur tot 18.00 uur kun je op deze dag, onder het genot van een welkomst drankje en hapjes, genieten van allerlei musthaves zoals: kleding, make-up, schoenen, sieraden en nog veel meer. Maar ook van Beauty activiteiten zoals bijvoorbeeld: nagel styling, wimper extentions, massage, spray tanning, epileren, feather extentions, etc. Tevens zullen er verschillende beauty workshops gegeven worden.

Ook maak je op die dag kans op vele prijzen die tijdens de ‘giveway rondes’ worden weggegeven onder alle aanwezigen. De eerste 75 aanmelders van dit event krijgen een goed gevulde ‘goodiebag’ mee naar huis.

Het beloofd een gezellige lady’s party en shopping event te worden met veel muziek en entertainment, gezellig met vriendinnen, dus neem die ook mee. Kosten voor Gold’s Gym leden is 5 euro p.p. en voor niet leden 7,50 euro incl. welkomst drankje, hapjes. Aanmelden kan via info@sansay.nl of aan de balie van Gold’s Gym Nieuwegein aan de Hildo Kropstraat. En ook via het internet zijn de kaarten te bestellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk