Extra lange zomerboekensale in de bieb

Lekker lang lezen tijdens zomeravonden in de vakantie? En nog op zoek naar prachtige boeken? Sla je slag voor € 1,50 per titel bij de boekensale van bibliotheek De tweede verdieping aan het  Stadsplein 1c. Dit jaar duurt de boekensale extra lang, en wel van 1 juli tot 1 september. Voor elk is er weer wat wils: kinderboeken, romans, tijdschriften, informatieve boeken.

Ook bij de bibliotheek in het Stadshuis van Nieuwegein gelden alle regels van het RIVM rondom het Corona-virus. Om ervoor te zorgen dat je ook altijd 1,5 meter afstand kunt houden bij het snuffelen tussen de boeken is het aantal boeken, dat tegelijkertijd in de verkoop gaat, wat kleiner dan normaal. Wel wordt de boekenvoorraad elke week bijgevuld. Kom dus lekker vaak langs in de bieb en laat je elke keer weer opnieuw verrassen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren