Katern

Extra inschrijfdatum kindervakantieweek

De laatste week van de zomervakantie (13 t/m 17 augustus) staat weer in het teken van de Kindervakantieweek! Deze week, met als thema ‘Helden’, wordt door MOvactor samen met vele vrijwilligers georganiseerd. Elke dag van 10.00 uur tot 15.00 uur zullen er diverse Helden-activiteiten in en rond het centrum van Nieuwegein zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Vanwege groot enthousiasme is er een extra inschrijfmoment op 4 juli. U kunt van 16.00 tot 18.00 uur uw kind(eren) inschrijven in ruimte 2.12, op de 2e verdieping van het Stadshuis. Hierna is inschrijven helaas niet meer mogelijk.

De kindervakantieweek is een jaarlijks terugkerende activiteit die door MOvactor georganiseerd wordt. Met rond de 75 vrijwilligers en ongeveer 300 kinderen is de week een breed gedragen activiteit in Nieuwegein. U-pas houders betalen slechts € 2,50 per kind i.p.v. € 30,-, waarmee MOvactor kinderen uit gezinnen met een laag sociaal economische status een extra vakantiegevoel wil geven. Binnen de kindervakantieweek werkt MOvactor samen met partners uit Nieuwegein. Zo wordt de kindervakantieweek mede mogelijk gemaakt door theater De Kom, Merwestein, het Calscollege, Jeugdland, De Mixx, etc.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk