Expositie: ‘Vrouwen van over het water!’

Het is niet alleen het water maar ook de kunst wat Vianen en Nieuwegein verbindt. Op alweer de 45e expositie tonen vier kunstenaars uit Vianen hun kunstwerken in KunstGein Podium. Het werk is zeer divers; schilderijen, keramiek en powertex beelden. Verantwoordelijke kunstenaars zijn Wil Droogendijk, Thinca Timmerman Thea Smeding Middelkoop en Thea de Visser. Dit alles is te zien tot 5 augustus. De feestelijke opening is zaterdag 14 juli om 13.30 uur.

Wil Droogendijk – van Bemmel schilderijen in acryl en aquarel
Sinds haar pensionering heeft zij het schilderen herontdekt en met passie vult zij er bijna al haar vrije tijd mee.

Thea Smeding-Middelkoop beelden van Powertex
In 2011 maakt zij kennis met Powertex en wat als hobby begon is een passie geworden. Thea maakt unieke, door haarzelf ontworpen beelden.

Thinca Timmerman – schilderijen in acryl
Zij schildert sterk vanuit haar gevoel en vindt vertroosting in mooie kleuren, soms abstract en soms figuratief of een mengeling van beiden.

Thea de Visser – keramiek
Uit al haar keramiek spreekt het opgeruimde karakter en haar positieve levensinstelling. Met haar beelden probeert zij emoties los te maken en humor over te brengen.

Podium is open woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op deze website. U vindt Podium in het atrium (begane grond) van het Stadshuis in Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage aan Raadstede 78 te bekijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren