Expositie Saskia Huetink in de Bibliotheek

Vanaf 10 oktober 2011, exposeert Saskia Huetink in de Centrale Bibliotheek van Nieuwegein. De geëxposeerde schilderijen geven een beeld van de ontwikkelingen in haar werk gedurende de afgelopen vijf jaren. Haar krachtige kleurgebruik en oorspronkelijke vormentaal duiden op authenticiteit en een emotionele lading. Haar voornaamste thema is de vrouw als maagd, moeder, of hoedster van de schone kunsten. Ook wel de Geisha wat betekent vrouw der kunsten.

Saskia: “Ik kan alleen schilderen in volkomen rust en als ik alleen ben, pas dan word ik één met mijn onderbewustzijn en ontstaat het sterkste werk. Er is voor mij geen scheiding tussen leven en kunst.”

Momenteel is haar stijl expressionistisch van aard, verschillende uitvoeringen in acryl op linnen. Haar thema`s zijn vaak autobiografisch. Haar sterk ontwikkelde gevoelsleven zet haar nogal eens voor verrassingen maar biedt tevens voeding aan haar creativiteit. Tevens is het een oorzaak die haar in de productie kan belemmeren. Om er dan vervolgens in volle kracht weer tegen aan te gaan. Saskia Huetink exposeert geregeld en veel van haar werk hangt in particuliere en bedrijfscollecties in onder andere Nieuw Zeeland, België, Frankrijk, Italië, Rusland en Nederland. Saskia`s werk doet het goed op veilingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren