Expositie Marja Koopmans in De Roerdomp

Met ingang van februari exposeert Marja Koopmans met  schilderijen en keramiek in lijstjes in het gezondheidscentrum "De Roerdomp", Kauwenhof 12 te Nieuwegein. Deze expositie zal daar blijven tot 20 april 2006 en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het centrum.
Omdat er geen mogelijkheid is om staand werk te exposeren bestaat de expositie uit schilderijen, die tal van plaatsen uit Nieuwegein weergeven, aangevuld met fantasielandschappen en mijn veelkleurige abstracten en een aantal keramiekwerken in lijsten.
In haar werk is haar eigen stijl en levensvisie duidelijk herkenbaar: " Wat er ook op je weg komt, blijf geloven in het positieve. Natuurlijk ben ik blij als mensen mijn werk kopen, maar ook als ze zeggen dat ze er vrolijk van worden, doet dat me goed”, aldus Marja.
Ze is lid van het Kunstenaarscentrum Nieuwegein, verzorgt daar met de expocommissie de exposities in de eigen KCN-galerie en exposeert daar dus permanent. Daarnaast is haar werk ook altijd te zien in de Kunstuitleen Nieuwegein, in Bibijoux in IJsselstein en in Galerie Turfmarkt 100 te Gouda

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk