Expositie: ‘Liefde voor Verf’ in het Atrium van het Stadshuis

Schilderschool d’ Oude Werf in Nieuwegein bestaat 15 jaar. Dit is een reden voor een feestelijke expositie! Twintig schilders van het Open Atelier tonen vanaf woensdag 12 februari tot en met zaterdag 7 maart hun schilderijen, gemaakt in de meest uiteenlopende stijlen en onderwerpen. De expositie is getiteld: ‘Liefde voor Verf.’

De expositie zal officieel geopend worden op vrijdag 14 februari om 18.30 uur. En dat is Valentijnsdag! Zangduo Sophie en Sake Hijlkema verzorgen de muzikale omlijsting en natuurlijk staat er een heerlijk hapje en drankje voor de bezoeker klaar.

Alle deelnemende kunstenaars: Alma Arentz, Yvon Baars, Sandra Bakker, Marieke Bremmer, Ellen van Dijck, Marja van Embden, Paula Hofman, Joyce Hogendorp, Jet Hoogenboom, Diny Jacobs, Erna Jongman, Elaine Koster, Wendy Lemmens, Judith van der Linden, Paul den Otter, Marijke Prenger, Carla Prins, Liesbeth Renckens, Lida Spliet, Joeta Verboom, Willy Verhoeven, Liem Che Yuen- en natuurlijk Sasja Bork nodigen de inwoners van Nieuwegein en natuurlijk daarbuiten, van harte uit om deze kleurrijke ode aan verf te komen bekijken.

Sasja Bork is in 90-95 als kunstenaar en docent opgeleid aan de Academie Minerva te Groningen. In 2005 opende ze haar schilderschool d’ Oude Werf in Nieuwegein sinds 2014 is zij de eigenaar van het pand. In het Open atelier wordt door de schilders naar eigen onderwerp gewerkt. De begeleiding is in handen van Sasja en geheel op maat. Daarnaast zijn er vijf docenten die les geven in schilderen en tekenen. Kijk voor meer op de website van het aterlier www.oude-werf.nl.

Podium is open woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Eén van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt Podium in het Atrium (begane grond) van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein.

Op de foto Sasja Bork te midden van een aantal deelnemende kunstenaars

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren