Expositie “Hoofdzaken” in KunstGein Podium

Portretten op allerlei wijze weergegeven ; schilderijen, fotografie en pentekeningen. Deze kunstige hoofdzaken zijn te zien in KunstGein Podium van 21 juni t/m 29 juli. Verantwoordelijk voor deze kunstwerken zijn Elisa Holland, Henk de Mari en Jan Ibelings.

Elisa Holland – schilderen
Als kind was ze gek op kleuren Veel later kwam die kleuren terug in de vorm van kleine tubetjes verf. Inmiddels is schilderen haar passie. Vooral portretten van mens en dier inspireren haar. Altijd weer op zoek naar de juiste uitdrukking van ogen of mond. Heerlijk!

Henk de Mari – fotografie
Al meer dan 40 jaar reist hij de wereld rond. Inmiddels heeft hij meer dan 90 landen bezocht, waarbij een combinatie van cultuur en natuur zijn voorkeur heeft. Tijdens zijn reizen fotografeert hij graag mensen. Een vriendelijke glimlach is vaak al voldoende om de mensen voor de camera te laten poseren.

Jan Ibelings – pentekeningen
Jan Ibelings tekent al sinds hij een potlood kan vast houden, strips, cartoons en karikaturen. Deze karikaturist-cartoonist ook bekend als IBIS en Rembrandt van Gein, zal tijdens de expositie periode op 22 en 28 juni, 19,20 en 28 juli live karikaturen maken in KunstGein Podium.

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op onze site http://kunstgein.nl/expositie .U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein.Vergeet niet ook de etalage aan Raadstede 78 te bekijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren