Evert van Linge ook digitaal

Van wethouder Evert van Linge kreeg de redactie van De Digitale Stad Nieuwegein onderstaand E-mail bericht. Dit in navolging van een bericht uit het Utrechts Nieuwsblad (d.d. 18 mei jl) waarin wethouder Corry van Rooijen mededeelde haar strijd tegen de ‘politieke cariës’ via haar website zou gaan voeren.

‘Afgelopen week heeft het UN melding gemaakt van de internet pagina van wethouder Van Rooijen. Dat dit de eerste site van een wethouder is klopt niet. Sedert begin dit jaar heb ik evenals mijn VVD collega’s in Utrecht en Houten mijn eigen site. Op deze site wil ik een politieke discussie op gang brengen aan de hand van stellingen waarop gereageerd kan worden. Momenteel zijn er 5 stellingen van verschillende aard. Maar de beste beschrijving is de site zelf.’ Aldus Evert van Linge.

De website van Evert van Linge is hier te zien en momenteel staan er ook wat stellingen waar u op kunt reageren. De wethouder schrijft overigens ook: ‘Met deze site wil, kan en mag ik niet ingaan op waar verschillen liggen tussen mijn politieke standpunt en het uiteindelijke besluit van de Gemeenteraad of het college. Dit betekent dat ik altijd enige afstand zal moeten bewaren tussen mijn taak als uitvoerder van beleid en mijn politieke standpunt.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk