Ervaringen met het verduurzamen en aardgasvrij maken van een woning

Op maandag 3 april deelt Roel Hodes zijn ervaringen met het verduurzamen en aardgasvrij maken van zijn woning. Een proces waarmee hij 5 jaar geleden is begonnen. Zijn woning uit 1977 is eerst geïsoleerd en daarna heeft Roel doorgepakt met de warmtevoorziening. Een warmtepomp verwarmt nu de woning en de gasaansluiting is verwijderd. Het proces ging niet altijd even gemakkelijk. Hij wil dan ook niet alleen de successen delen maar vooral ook de vele leerpunten.

De presentatie vindt plaats op maandag 3 april in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 35 in Nieuwegein. Om 19.45 uur is de deur open en om 20.00 uur zal de presentatie van start gaan. Wil je er bij zijn? Meld je dan even aan via: info@energie-n.nl.

Kun je er niet bij zijn en wil je toch meer weten over het verduurzamen van je woning? Kom dan naar de bieb in de binnenstad van Nieuwegein op zaterdag 1 april aanstaande.

Vragen inloop in de bieb De tweede verdieping
Veel mensen hebben vragen over wat ze kunnen doen om energie te besparen voor het klimaat en de energiekosten. Zaterdag 1 april houdt Energie-N haar maandelijkse inloop in de bieb op de tweede verdieping van het stadshuis van Nieuwegein. Die dag, van 11.00 uur tot 14.00 uur, kunt u met al uw vragen terecht bij de vrijwilligers van Energie-N over het verduurzamen van uw woning.

Bezoek aan huis
De vrijwilligers Energie-N komen ook aan huis voor advies, een warmtescan of een energiegesprek. Met een warmtescan, foto’s met een infrarood camera, wordt duidelijk zichtbaar waar de warmte jouw woning verlaat,

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: info@energie-n.nl of bel naar een van de ambassadeurs van Energie-N: 030-2378312 (bereikbaar op werkdagen tussen 20.00 uur en 21.00 uur).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk