Entree Zorgplein en Buurtplein Zuid nu voor iedereen toegankelijk

Bereikbaar voor rollators, kinderwagens en rolstoelen. Een herkenbare route voor slechtzienden. Ruimte om elkaar gemakkelijk te kunnen passeren én een afhaalautomaat voor de apotheek. De afgelopen periode is hard gewerkt aan een toegankelijke ingang voor Zorgplein en Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37. Maandag 21 maart 2022, de eerste dag van de lente, wordt op een feestelijke manier stilgestaan bij het resultaat.

Voorheen had de entree van het Zorg- en Buurtplein in Hoogzandveld een lift, die regelmatig buiten werking was. Niet wenselijk voor een gebouw met zo’n publieke functie. Jaimy van der Veeken, buurtverbinder op Buurtplein Zuid: “Alle partners in het pand waren het er al snel over eens dat dit aangepakt moest worden. Maar helaas bleek de realisatie ervan nog een flinke puzzel. Ik ben ontzettend blij dat we er met zijn allen de schouders onder hebben gezet. Nu zijn we voor alle bezoekers goed en gemakkelijk bereikbaar.”

De ingang is eindelijk gerealiseerd en daar zijn de partners dankbaar voor. Op maandag 21 maart aanstaande zal burgemeester Frans Backhuijs de nieuwe entree feestelijk openen.

De nieuwe entree

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk