Effectief communiceren met de gemeente

Hoe krijg je zo veel mogelijk steun voor jouw project in je stad? Hoe kan je je als burger beter voorbereiden op je gesprek met de wethouder of een ambtenaar van de gemeente? En hoe zorg je ervoor dat je de nodige vergunningen of subsidie wel krijgt? Oud-wethouder en raadslid Renée Blom vertelt het in haar gratis lezing in de bibliotheek op dinsdag 1 maart om 20.00 uur.

Heel veel mensen voelen een enorme drempel als ze te maken krijgen met de gemeente. Blom wil overbrengen: pak zelf de regie. Laat de overtuiging van je eigen idee leidend zijn en zorg dat je elkaar ontmoet. De oud-wethouder heeft daarom een handboek geschreven waarin ze uitlegt hoe je als je burger het beste en met het meeste resultaat met de gemeente kan communiceren. In het boek ‘Wethouder, wij willen …’ geeft ze veel praktische tips. Zo legt ze uit bij wie je op welk moment moet zijn voor het realiseren van een initiatief. En ze geeft een handige lijst mee om je gesprek voor te bereiden. Met haar tips maak je ‘de lokale overheid tot een positieve en meedenkende bondgenoot’.

Aansluitend aan de lezing van Blom is er een gezellige borrel waar Nieuwegeiners elkaar kunnen ontmoeten. Er is ook gelegenheid in een informele setting verder te praten met Renée Blom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!