Eerste strippenkaart Goede Start officieel overhandigd aan Kind&Co

Afgelopen dinsdag hadden Ilse van Kippersluis en Lieke van Adrichem, beiden buurtsportcoaches van Sport ID, het genoegen de eerste Goede Start strippenkaart uit te reiken aan kinderdagverblijf Kind&Co.

De gratis strippenkaart , voorzien van diverse kortingsbonnen, geeft jonge kinderen en hun ouders/verzorgers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een diversiteit van sportaanbieders in- en rondom Nieuwegein. De strippenkaarten zijn door Sport ID verspreid onder kinderdagverblijven, onderwijsinstellingen en diverse sportaanbieders in Nieuwegein en worden in de komende weken aan de kinderen aangeboden.

Om het belang van bewegen niet alleen bij de kinderen en hun ouders aan te kaarten, maar ook bij pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven, worden momenteel maar liefst 52 pm’ers door Sport ID opgeleid om jonge kinderen te stimuleren om in beweging te komen.

“We zijn erg blij met de introductie van deze strippenkaart als gadget om het belang van sport en bewegen te benadrukken bij ouders en kinderen. De komende maanden wordt dit ondersteund met diverse evenementen voor peuters en kleuters in evenementen met diverse sportaanbieders.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren