Katern

Een nieuwe speler op de gokmarkt: EchtGeld Speler

Er is wederom een nieuwe speler op de gokmarkt actief. Ditmaal gaat het om Echtgeldspeler.com. Naast dat deze speler nieuwe content gaat maken over de gokmarkt in Nederland, hebben zij ook een keurmerk van de KVA gekregen. Dit staat voor Keurmerk Verantwoorde Affiliates. Laten we hier eens gaan kijken wat zij gaan doen!

Informeren
Een van de belangrijkste doelen van Echtgeldspeler.com is om de lezers te informeren over het kansspel aanbod in Nederland. De focus ligt bij hen op twee verschillende aspecten, namelijk het informeren of legale kansspelaanbieders in Nederland met een licentie van de Kansspelautoriteit.

Daarbij draait het alleen om het informeren over de verschillende casinospellen die er gespeeld kunnen worden in Nederland. Volgens deze aanbieder moet elke speler in Nederland namelijk kunnen genieten van de games die er gespeeld worden. De informatie die over de verschillende games wordt aangeboden, is daarom accuraat en zonder waardeoordeel.

Reviews
Een van de belangrijkste dingen die je op de website terug gaat vinden, zijn de reviews van de verschillende online aanbieders in Nederland. Echtgeldspeler.com heeft gekeken naar allerlei verschillende aspecten van de online aanbieders en heeft hen aan de hand daarvan beoordeelt.

In de reviews lees je onder meer het spelaanbod bij deze aanbieders, de bonussen die zij aanbieden en hoe de klantenservice is. Belangrijk om daarbij te vermelden is wel dat de lezers op geen enkele manier aangespoord mogen worden om een account aan te maken bij deze online aanbieders. In de reviews lees je alleen een beoordeling over de specialisten van Echtgeldspeler.com de online aanbieder hebben ervaren.

Speluitleg
Een belangrijke manier om juiste informatie over online gokken te verspreiden is door speluitleg aan gokkers te geven. Op de website van Echtgeldspeler.com vind je dan ook verschillende kansspelen die uitgebreid worden uitgelegd. Niet alleen wordt er ingegaan op de manier waarop de kansspelen werken, maar ook wordt er gekeken naar de risico’s die er aan kansspelen verbonden zitten.

Dit is tevens een van de pijlers van het Keurmerk Verantwoorde Affiliates waar Echtgeldspeler.com aan moet voldoen. Zij moeten de spelers namelijk informeren over de gevaren van het spelen van online kansspelen. Daarbij moet je niet alleen denken aan verslavingen, maar ook aan het verliezen van geld. Dat is ook een van de redenen dat zij onder aan de website de mogelijkheid hebben geboden om contact op te nemen met verschillende instanties die verslavingen kunnen behandelen.

Nieuws
Een laatste bron van informatie die zij aan de lezers verschaffen heeft betrekking op het laatste nieuws in de online gaming wereld in Nederland. Daarbij moet je denken aan het verschaffen van informatie over nieuwe licenties die zijn uitgegeven, nieuws omtrent wetgeving die verandert of nieuws over verslavingen in Nederland. Op die manier wil Echtgeldspeler.com haar lezers informeren over alles wat er zich afspeelt op de markt in Nederland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk