Een druk, opstandig of juist een stil en bang kind?

Een druk, opstandig of juist een stil en bang kind? Zelf aan de slag! Een zelfhulpcursus voor ouders van drukke, opstandige of juist stille en bange kinderen. Loopt u al wat langer rond met vragen over het gedrag van uw kind? Zoekt u daar hulp en steun bij? Misschien is het project ‘Zelf aan de slag’ van Altrecht Preventie dan iets voor u.

U kunt meedoen aan twee zelfhulpcursussen:

1. Een druk of opstandig kind? Zelf aan de slag!

2. Een bang of stil kind? Zelf aan de slag!

Deze cursussen zijn bedoeld voor ouders die een steun in de rug willen bij het leren omgaan met het probleemgedrag van hun kind. Als u aan de cursus mee doet leert u het gedrag van uw kind beter begrijpen en leert u tevens hoe u op een andere manier met uw kind kunt omgaan. Het gedrag van uw kind zal veelal ook verbeteren.

De cursus volgt u met behulp van een werkboek. Dit werkboek bestaat uit verschillende hoofdstukken met informatie, opdrachten en oefeningen, die u in uw eigen tempo doorwerkt. Daarnaast hebt u regelmatig telefonisch contact met één van onze coaches. Samen met de coach bepaalt u welke delen van het werkboek voor u van belang zijn. Verder bespreekt u met uw coach de vragen die u hebt over de tekst, de gemaakte oefeningen of de opdrachten.

Als u belangstelling heeft kunt u zich telefonisch aanmelden voor één van deze zelfhulpcursussen bij Altrecht Preventie, telefoon 030 – 699 91 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk