Katern

Indeling voor Geinoord en JSV

De KNVB heeft vrijdagmorgen de indelingen gepubliceerd voor het nieuwe voetbalseizoen. Voor het eerst sinds mensenheugenis spelen Geinoord en JSV niet in dezelfde afdeling na de degradatie van de bespeler van Sportpark Galecop. Vreeswijk heeft het selectieteam terug getrokken wegens een tekort aan volwaardige spelers voor het derde klasse-niveau. Eerder was Arie Konings nog wel als nieuwe trainer aangetrokken.

Geinoord speelt komende seizoen voor het laatst onder de huidige naam tegen Benschop, BFC, Breukelen, Buitenboys, CSW, Desto, EDO, Loosdrecht, Maarssen, PVCV, Victoria en Waterwijk. Een seizoen later wordt Geinoord getransformeerd in SV Parkhout, als gevolg van de fusie met Vreeswijk.

Het gedegradeerde JSV komt komend seizoen met het eerste zaterdagteam in het veld tegen streekgenoot Brederodes, DVSU, Elinkwijk, Houten, IJFC, Lopik, Nieuw Utrecht, Vriendenschaar, VVIJ, Woerden en Zwaluwen Utrecht.

Bij de foto: ‘Komend seizoen geen Nieuwegeinse derby tussen Geinoord en JSV, zoals op dit historische spelmoment’ (Foto-Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk