Katern

SV Geinoord en VSV Vreeswijk gaan verder als SV Parkhout

In maart dit jaar zaten de besturen van sv Geinoord en VSV Vreeswijk gezamenlijk om tafel om vervolgstappen te zetten in het fusietraject tussen beide verenigingen. Tijdens de Buitengewone Algemene ledenvergaderingen hebben beide besturen van de voetbalclubs reeds unaniem besloten voor de fusie te zijn. Maar wat zal de naam worden van de nieuwe voetbalclub in Nieuwegein? Die is afgelopen vrijdag bekend gemaakt!

Ongeveer zeshonderd ingevulde vragenlijsten. Meer dan honderd suggesties voor de naam voor de nieuwe vereniging. Veel namen vielen af. Te ingewikkeld, een combinatie van beide huidige namen of een afkorting.

Een paar creatieve inzendingen zijn uitgebreid besproken, maar die hebben de selectie toch niet gehaald. Er waren twee namen die opvallend vaak genoemd werden. Eén keurde de KNVB af. Toen bleef er één over: SV Parkhout. De nieuwe kleuren van de tenues worden later bekend gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren