Duurzame huiseigenaren openen hun deuren

Op zaterdag 4 en 11 november openen huiseigenaren in het hele land hun deuren tijdens de opendeurdagen van de Nationale Duurzame Huizen Route. Nieuwegein ondersteunt deze campagne samen met andere regiogemeenten in Utrecht. Ook in Nieuwegein zijn duurzame huiseigenaren, waar diverse voorbeelden zijn te bekijken zoals isolatie, HR++-glas, verwarmen met een warmtepomp, etc.

Energiezuinig
Veel mensen willen aan de slag met het energiezuinig maken van hun woning, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Een verhaal van iemand uit de buurt levert nuttige informatie op over verbruik, comfort en allerlei praktische zaken. Huiseigenaren vertellen met enthousiasme over de energiebesparende maatregelen die zij genomen hebben. Bezoekers zijn enthousiast over deze unieke kans om bij anderen thuis te kijken. “Ik heb nu een veel beter beeld wat ik zelf kan doen,” reageerde een bezoeker vorig jaar. Ontdek ook in de praktijk welke voordelen duurzame maatregelen voor u kunnen betekenen.

Inschrijven
Schrijf u in bij een van de woningen en hoor ervaringen uit de eerste hand. Huiseigenaren en bezoekers maken kans op een midweekje weg in een strohotel in Haps (Brabant). Voor meer informatie, voorbeelden of om u in te schrijven voor een woning, kijk op www.duurzamehuizenroute.nl/nieuwegein.

Doe ook mee met de Duurzame Huizen Route!
Doe mee met de fietstocht Energie-N organiseert op 11 november 2017 een fietstocht langs drie huizen in Nieuwegein, waarvan de eigenaren al flink hebben geïnvesteerd in het verduurzamen van een bestaande woning. U heeft daar alle gelegenheid om inspiratie voor uw eigen woning op te doen en om uw vragen te stellen. Op 11 november om 10:00 uur verzamelen op Herenstraat 60 in Nieuwegein. Aanmelden via: janjoost@energie-n.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk