Duizenden euro’s gestolen van zieke 76-jarige vrouw die in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein ligt

Een 45-jarige man uit Nieuwegein schrikt zich rot als hij de bankrekening van zijn 76-jarige moeder opent. Op woensdag 15 juni 2016 ziet hij dat de rekening waar eerst duizenden euro’s op stond, leeg is. Zijn moeder ligt dan ziek in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. De man belt zijn moeder en zij ziet dat haar portemonnee met bankpas is verdwenen.

Het blijkt dan dat er meerdere keren gepind is met de pas in Nieuwegein en Utrecht. Dat was tussen zondagmiddag 12 juni en maandag 13 juni. Een paar dagen later pint hij meerdere malen in Eindhoven. Dan is de rekening leeggeplunderd. Ondanks dat het alweer een paar maanden geleden is vraagt de politie in Nieuwegein om uw hulp. Zij zoekt nog steeds de dader.

Op de bewakingsbeelden van de pinautomaten is de man goed te zien tijdens twee pintransacties.

SIGNALEMENT

Verdachte
– blanke huidskleur
– ongeveer 40 – 50 jaar
– haarkleur onbekend door capuchon
– donkere ogen
– vrij smal, langwerpig/ovaalvormig gezicht
– bril met zwart, smal montuur en rechthoekige glazen
– blauw/grijs vest met capuchon en ritssluiting, borstzak linksboven heeft ook een ritssluiting
– donkerkleurig shirt
– rookt

daderpoinpasdiefstalziekenhuis

Herkent u bovenstaande man die een pinpas heeft gestolen van een zieke patiënt van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein? Geef uw tips door en bel de tiplijn: 0800 – 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

21 thoughts on “Duizenden euro’s gestolen van zieke 76-jarige vrouw die in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein ligt

 1. Jan

  Iemand die niet terug deinst voor zo’n lafhartige daad dient te worden opgespoord.

 2. wat is dit een schoft zeg moeten ze opsluiten maar eerst het geld terug laten verdienen of zijn bankpas blokkeren en het geld wat hij heeft gestoten terug betalen door werken ervoor

  1. liesbeth

   met zijn pas zijn eigen rekening leegplunderen en evt. auto in beslag nemen verkopen en alle bezittingen laten veilen en de opbrengst naar het slachtoffer

 3. pia

  ophangen aan de hoogste boom wat een vieze daad gatver

 4. boldie

  hoop dat ie snel gepakt word die laffe hond!!!!
  en niet te hopen dat ik hem eerder tegenkom dan de politie
  want dan kan die verlopig eten door een rietje vieze hufter

 5. Gertie

  Waarom wordt er zo laat pas een signalement gegeven? Bijna 4 maanden geleden gebeurd!

 6. rene`

  Opsporen en dan ophangen aan de galg op t kerkplein !!

 7. ellen

  klerelijer aanpakken en zijn handen er af hakken

 8. kiki01

  Zou hem met alle plezier in de geldsleuf van de pin automaat proppen en vooral niet te snel.

 9. Lydia

  Wát een reacties, ophangen aan de hoogste boom, aan de galg, handen eraf hakken e.d. Niemand komt op het idee om te opperen dat het mevrouws eigen schuld is om ook een briefje in de portemonnee samen met de bankpas te bewaren. Het personeel van het St.Antonius verteld altijd, geef waardevolle spullen mee aan de familie. Men weet dat er criminelen rondlopen, ook in het ziekenhuis, maar dit vind ik eigen schuld dikke bult. Wát dom.

  1. Sandra

   Je weet blijkbaar goed dat er een briefje met een pincode in zat? Weet jij meer dan de politie? Beloon de misdadiger en straf het slachtoffer…je draait de wereld om.

   1. Sandra

    Lydia bedoel ik dan.

  2. Sandra

   9 oktober 2016 at 16:43
   Je weet blijkbaar goed dat er een briefje met een pincode in zat? Weet jij meer dan de politie? Beloon de misdadiger en straf het slachtoffer…je draait de wereld om.

 10. Thijs

  Het is natuurlijk een rotstreek wat de man gedaan heeft, maar als ik sommige reacties lees, bekruipt me een naar gevoel van onbehagen over in wat voor wereld we tegenwoordig we leven. Sommige mensen willen straffen opleggen / uitvoeren, die de beestachtige methodes in het Midden Oosten, bijvoorbeeld IS, heel dicht benaderen. Wat een agressie!

 11. Peter

  Niet netjes. Als je geld nogdig hebt; ga dan werken. Als je geen werk hebt, ga San sollciteren. Deze indirecte sollicitatie voor gevangenisstraf is zeker succesvol, dus had u het maar anders aangepakt…

 12. Ries

  Wat een gelul om dit goed te praten. Jee blijft van andermans eigendommen af met je kutklauwen. Niet naar de politie maar naar de familie leden en hem volledig kort slaan en als er nog lucht uit komt nog een keer trappen en slaan tot hij uit gaat.

 13. ans

  ans ik ben 77 jaar en lees dit niet ik ben ook wel eens in de war het is een schande om oude mensen zo op te lichten hoop dat hij gevonden wordt en dan zwaar gestraft wordt heel zwaar straffen ik ga ook beter op letten door dit verhaal en neem geen pasjes meer mee sterkte voor de vrouw die ook nog eens ziek is

 14. Yvonne

  Is de dader al gepakt?

 15. Marlies

  Kan iemand zijn die er die tijd in dat ziekenhuis een kennis/vriend had liggen, dat ie daar op bezoek ging en ondertussen even andere patiënten langs ging om wat te jatten, dan kan ie wel uit Eindhoven komen want daar heeft ie gepint. Welke patiënten uit Eindhoven lagen er op die bewuste zondag in het ziekenhuis en zijn er dus misschien wel connecties met de dief? Zou de politie even kunnen uitzoeken. Even een fotootje laten zien aan de patiënten die die dag in dat ziekenhuis lagen die uit Eindhoven kwamen?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren