PENTekening: ‘Chef’ Special op popfestival bij Down Under’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)
Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: Festival in Nieuwegein strikt Anouk, Kensington en Chef’ Special.
Anouk, Kensington en Chef’ Special staan op Central Park 2018. Het popfestival is op 26 mei bij Down Under in Nieuwegein. De organisatie maakt in januari de overige acts bekend. Het groene glooiende terrein aan de Laagravense plas wordt ingericht in Art Nouveau stijl. “Er komt een picknickweide, een grote tweede area in een spiegeltent, een biertuin, festivalmarkt en nog veel meer”, belooft de organisatie.
Onze karikaturist Jan Ibelings is een grote fan van de zanger van Chef’ Special dus dat werd al snel een karikatuur van de zanger.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren