Dubbel feest op wijkfeest Batau noord

Afgelopen weekend vierde de Bewonerscommissie Batau-Noord haar 25-jarig bestaan. Dit werd gevierd met een groot feest in de wijk. De bewonerscommissie: “We kijken terug op een zeer geslaagd wijkontmoetingsfeest. Tijdens dit feest konden bewoners van Batau-Noord en organisaties die actief zijn in deze wijk elkaar beter leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.” Het feest werd gehouden In Bouwspeeltuin Bouwgein. Een kleine 100 buurtbewoners waren aanwezig. Tijdens het feest werden diverse activiteiten gehouden. Zo konden de bezoekers een portretfoto laten maken door een professionele fotograaf of een karikatuur door karikaturist Jan Ibelings.

Tijdens het feest nam Cor van der Staa afscheid van de bewonerscommissie Batau-Noord. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de toenmalige beheercommissie Batau-Noord officieel werd beëdigd. Cor was vanaf het begin voorzitter van deze bewonerscommissie. In 2014 heeft Cor van Staa al een Koninklijke onderscheiding ontvangen vanwege zijn 25-jarig voorzitterschap van de bewonerscommissie en zijn inzet voor de wijk Batau-Noord. Afgelopen weekend mocht hij de gemeentelijke onderscheiding, de Anna van Rijnpennig, in ontvangst nemen uit handen van wethouder Hans Adriani. Deze penning kreeg van der Staa vanwege zijn sociale betrokkenheid en als stimulator en belangenbehartiger voor de wijk waar hij woont.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren