Drie Roemenen gearresteerd in Nieuwegein

Drie mannen van 25, 32 en 35 jaar uit Roemenie werden maandag 9 december op heterdaad betrapt bij een woninginbraak. Rond 18.00 uur zag een getuige plotseling een persoon op het dak van een schuurtje aan de Smient staan. Hierna hing die persoon aan het raam op de eerste verdieping. Daarna hoorde de getuige glasgerinkel en zag die persoon de woning binnengaan. De melder twijfelde niet en belde direct het alarmnummer 1-1-2 en meldde dat een inbraak gaande was en hield ondertussen de woning in de gaten.

Toegesnelde agenten omsingelden de woning en andere agenten gingen via de opengebroken achterdeur de woning in. In de woning bevonden zich drie mannen die vervolgens werden gearresteerd. De woning bleek doorzocht en diverse goederen waren gereed gelegd. Op het dak van de uitbouw werd een koevoet gevonden en handschoenen in de woning. Deze goederen werden in beslag genomen. Het drietal werd ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren