DorpsQuiz in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Op vrijdag 7 juni vindt de eerste DorpsQuiz plaats in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Warm Vreeswijk, een bewonersinitiatief dat onderzoekt hoe Vreeswijk zo duurzaam mogelijk van het gas af kan, organiseert de avond. Het thema van de quiz is Energie(k) Vreeswijk. De Vreeswijkse vrijwilligers Lodewijk, Lydia en Eveline hebben zich verdiept in de buurt en het thema Energie, en een gevarieerde set vragen samengesteld waarin o.a. film en muziek aan bod komen.

Burenteams
De DorpsQuiz is geen gewone pub quiz. Er wordt namelijk met burenteams gespeeld. Heb je geen buurtgenoten om een team mee te vormen? Geen probleem: je mag ook een ander soort team samenstellen, of individueel meedoen. Het is handig als je teamleden en jij een beetje bekend zijn met Vreeswijk.

Warm Vreeswijk
Op de avond zelf kun je je licht komen opsteken bij de informatiestands en -bakfiets van Energie-N en bij de mensen van Warm Vreeswijk. Wil je nu al meer weten of wil je je inlezen voor de quiz? Kijk dan op de website van Warm Vreeswijk.

De DorpsQuiz begint om 20.00 uur. Deelname kost € 2,- p.p. Vooraf aanmelden is prettig voor de organisatie. Dit kan via info@fortvreeswijk.nl of door te bellen naar de beheerder van het Dorpshuis: 06-21664918.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk