Dorpshuis Fort Vreeswijk afhaalpunt biologische dagelijkse boodschappen

Vanaf september wordt het Dorpshuis in Vreeswijk afhaalpunt voor de dagelijkse boodschappen. Je kon bij het Dorpshuis al biologische groente- en fruitpakketten bestellen van leverancier Odin. Nu kun je er ook voor andere biologische producten terecht: brood, zuivel, verzorgingsproducten en veel meer.

Je bestelt via de website van Odin, en haalt de bestelling af bij het Dorpshuis. Door deze service aan te bieden wil het Dorpshuis inwoners helpen die een biologische leefstijl nastreven. Het eten komt vers van de boer en wordt zo veel mogelijk onverpakt geleverd.

Meer weten en aanmelden
Zie de website van Fort Vreeswijk voor meer informatie over de bezorgdienst voor dagelijkse boodschappen, en voor informatie over de tassen biologische groente en fruit.

Ledenvoordeel
Ben je lid van Odin dan kun je boodschappen doen met ledenvoordeel. Je betaalt dan maandelijks een bedrag voor vaste kosten zoals vervoer, opslag etc. Deze kosten worden vervolgens uit de productprijzen gehaald en als lid betaal je de ledenprijs. Hoe meer boodschappen je doet hoe meer voordeel je krijgt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk