Katern

Doe mee met de RhijnhuizenRUN

Op vrijdag 30 maart organiseert Club Rhijnhuizen de RhijnhuizenRUN, bedacht en eerder gelopen door de werknemers van LBP Sight. Loop vijf kilometer mee door Rijnhuizen, waar kantoren woningen worden en waar de geschiedenis zichtbaarder wordt dan ooit. Kosten voor deelname bedraagt 12,50 euro.

Het verzamelpunt is om 17.00 uur  net over de brug bij Fort Jutphaas, de startlocatie van de run. De route gaat langs kasteel Rijnhuizen, over het Rijnhuizenpad langs de hockeyvelden en om de Metaalunie heen om vervolgens dwars door het kantorengebied in transformatie een rondje van vijf kilometer te maken. U ziet de geschiedenis en tegelijkertijd zien we de jonge en oude historie van Rijnhuizen. Naast het kasteel en het fort, is er de bedrijvigheid. Soms verval, maar ook goedwerkende kantoren en bedrijven in deze onontdekte en vooral onverwachts groene omgeving.

De organisatie: ‘Dit is een run die je ogen opent voor Rijnhuizen. Wie goed om zich heen kijkt tijdens het rennen ziet hier een prachtige wijk ontstaan waar je kunt wonen en werken, maar ook rennen en spelen. Een plek waar je kunt genieten.’

Programma
18.00 uur startnummer ophalen bij Tennisvereniging Rijnhuyse
18.30 uur start RUN
19.00 uur hapje en een drankje bij de tennisclub

Aanmelden kan via deze link. Inschrijfkosten kunnen contant worden voldaan bij de run.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk