De strip van Kim Houtzager

Kim Houtzager is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Ook op De Digitale Stad Nieuwegein schrijft ze wekelijks een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen in de Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont al meer dan 25 jaar in Nieuwegein heeft al vele veranderingen meegemaakt. Zowel het verleden, heden als de toekomst van Nieuwegein houdt haar bezig. Afgestudeerd op de PABO heeft ze besloten haar droom van auteur en illustrator na te volgen.

Kim: ‘Ik houd van winkelen. Het lekker snuffelen in zaken en dan met leuke hebbedingetjes thuiskomen. Vaak heb ik het niet eens nodig, maar soms vind je datgene wat je al zo lang zoekt. Of je koopt iets en je blijkt het al te hebben. Gelukkig mag je het vaak ruilen… maar ervaringen als deze maken me toch weer huiverig om iets te kopen in een fysieke winkel. Dit stripje is weer live getekend en ik heb het filmpje op Youtube gezet. In zes minuten zie je hoe deze Pen-i gemaakt is! (Oh ja, en het filmpje is versneld. Zo snel kan ik echt niet tekenen hoor).’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk