Doe- en Ervaarbeurs in Nieuwegein

In het Fletcher Hotel aan de Buizerdlaan 10 in Nieuwegein vindt zondag 26 januari aanstaande van 11.00 uur tot 17.00 uur voor de zevende keer de Doe- en Ervaarbeurs plaats. Inmiddels is deze beurs uitgegroeid tot een prachtig evenement waar meer dan 70 standhouders de bezoekers van harte welkom heten. Het Fletcher Hotel is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De lezingen en entree zijn gratis!

U treft onder meer aan: aurafotografie, verkoop kleding, sieraden, spirituele artikelen, cadeauartikelen, mediums/coaches, massage’s, sjamanendrums, cosmetische producten, alles op het gebied van wellness, enz.

Zo is ook Spirituele Numeroloog Charles aanwezig. Op zijn bijzondere manier van invoelen die uniek is zal Charles je dat meegeven wat voor jou op dat moment nodig is.

Gedurende de gehele dag zijn er gratis lezingen bij te wonen en live muziek in de lobby te beluisteren. Kortom de moeite waard om een dag door te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren