Directeuren gezondheidscentra willen overleg

De besturen van de vier samenwerkende gezondheidscentra (Mondriaanlaan, De Schans, Zorgplein Zuid en de Roerdomp) in Nieuwegein hebben in een brief aan de collegeonderhandelaars een boodschap meegeven voor de collegeonderhandelingen zorg en welzijn.

Jan Joost Meijs Directeur gezondheidscentrum de Roerdomp: ‘Wij zijn van mening dat ondanks de financieel zware tijden en de matige uitgangspositie van de inwoners van Nieuwegein op het gebied van gezondheid, mentale fitheid en veerkracht, er op dit moment onder meer door de krachtige samenwerkende eerstelijn en de sterke verbinding met welzijn (MOvactor) uitgelezen kansen zijn om de komende jaren in gezamenlijkheid mooie dingen te doen. Dit op weg naar een Nieuwegein dat in het jaar 2020 een gezondere en veerkrachtigere bevolking kent dan in 2014.’

De vier directeuren van de gezondheidscentra in Nieuwegein willen in gesprek met de onderhandelaars om over de inhoud van deze boodschap te praten. Klik hier voor de brief aan de collegeonderhandelaars.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk