Dief op de vlucht

Op zondag 22 juli is een dief na te zijn betrapt te voet gevlucht, maar kon even later worden aangehouden.

Rond half twee in de middag was een 51-jarige vrouw uit Vianen aan het sporten in een sportcomplex aan de Blokhoeve. Zij had daarbij haar tas op een stoel gezet. Plotseling hoorde zij iemand roepen `je tas` en zag zij een man met haar tas wegrennen. Zowel de vrouw als meerdere bezoekers gingen achter de verdachte aan. Deze vluchtte het sportcomplex uit en rende in de richting van de sportvelden. Daar raakten zijn achtervolgers hem even kwijt, maar zagen hem vervolgens aan het eind van de sportvelden over een hek klimmen en door een sloot naar de overkant vluchtten. De vrouw en meerdere getuigen liepen om de sloot heen en troffen de verdachte in de bosschages van de J.S. de Bruinstraat aan. Zij hielden hem aan. Hij had de gestolen tas nog bij zich. Bij zijn vlucht over het hek had de verdachte zich licht verwond aan het prikkeldraad.

De man, 29 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein, werd door politiemensen naar het politiebureau overgebracht. Bij zijn verhoor bekende hij de diefstal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren