Katern

Inschrijven voor de Beursvloer op 22 november

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt donderdag 22 november van 16.00 uur tot 18.00 uur de jaarlijkse Beursvloer. Dit jaar zijn we te gast bij Theater en Kunstencentrum DE KOM. Inschrijven kan via deze website.

Bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen zijn van harte welkom. Hoe meer bedrijven, hoe meer matches (afspraken). Samen versterken we zo de Nieuwegeinse samenleving. Maatschappelijke organisaties die hulp nodig hebben zijn natuurlijk ook van harte welkom. Op de beursvloer kunnen deze organisaties matches maken, waardoor ze extra handjes, kennis en kunde of materialen kunnen krijgen. Alles met gesloten beurs.

Speciaal voor maatschappelijke organisaties heeft intermediair Karin Beenen maandag 29 oktober een workshop gegeven in sportcomplex Merwestein. De deelnemers hebben tijdens die avond samengewerkt om hun vraag concreet te maken en ze hebben geleerd hoe ze dit het beste kunnen presenteren aan de bedrijven. ‘’Echt een goede voorbereiding op de beursvloer. Het uitwisselen van ideeën met andere organisaties was heel erg leuk’’, aldus één van de deelnemers.

Informatie
Voor meer informatie over de beursvloer kunnen belangstellenden kijken op de website van Samen voor Nieuwegein. Bellen of e-mailen kan ook met intermediair Karin Beenen, e-mail: info@samenvoornieuwegein.nl of telefoon: 06-43368435. Op de website staat ook welke bedrijven en organisaties zich inmiddels al hebben aangemeld.

Fotobijschrift: De deelnemers aan de workshop ‘Samen voor… een goede beursvloermatch’ gaan straks goed voorbereid naar de beursvloer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren