Diaconie houdt kledingactie

De diaconie van de SoW-gemeente De Rank in Nieuwegein-zuid gaat van 25 september tot 1 oktober voor één keer gebruikte kleding inzamelen. Eén van de diakenen is namelijk nauw betrokken bij een stichting die zich inzet voor reumapatiënten. Deze stichting zamelt gebruikte kleren in. Met de opbrengst kunnen reumapatiënten bepaalde kuren volgen die niet op een andere wijze worden vergoed.

De diaconie heeft besloten om een keertje mee te doen. Afgesproken is dat zeventig procent van de opbrengst aan de stichting en dertig procent aan Kerkinactie wordt afgedragen. Wie wil meedoen, kan nu alvast winterkleren die komende winter niet meer zullen worden gedragen, apart leggen. Aan het einde van de zomer kunnen de zomerkleren erbij om ze allemaal van donderdag 25 september tot woensdag 1 oktober naar de Rank, Nijemonde 2, te brengen. Wie nu al met uitpuilende kasten zit of de kleding niet zelf kan komen brengen, kan contact opnemen met diaken Roel Reijenga, telefoon 543 34 387. Wanneer het is kunt u zien op de website van De Rank.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren