Zakkenrollers duidelijk in beeld, wie herkent ze

Een vrouw uit Nieuwegein is zaterdag 30 augustus 2014 het slachtoffer geworden van een stel zakkenrollers toen ze boodschappen deed bij de C1000 in winkelcentrum Makadoo in Wijkersloot. De daders, een man en een vrouw, zijn nog niet gepakt.

Toen de vrouw die zaterdag bij de kassa van de C1000 wilde afrekenen, bleek haar portemonnee uit haar tas te zijn verdwenen. Met de bankpas van het slachtoffer werd later gepind bij een geldautomaat aan de Weverstedehof in het stadscentrum van Nieuwegein. En bij de juwelier Strego op Cityplaza wordt de pas gebruikt voor het afrekenen van een aantal dure horloges en ook bij het Kruidvat op Cityplaza worden enkele aankopen gedaan. Van zowel het pinnen als het kopen van de horloges zijn bewakingsbeelden waarop de verdachten te zien zijn. Het gaat om een man en een vrouw.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuwegein via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de beelden).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk