Diabetes en sport

De Diabetes Vereniging organiseert in samenwerking met o.a. de bibliotheek zes Dia-Corners. Dit zijn ontmoetingsavonden voor diabetici en hun naaste omgeving, waarbij iedere keer een thema wordt behandeld. Op 28 januari wordt de tweede Dia-Corner gehouden in de Oudegeinzaal in het Stadshuis in Nieuwegein. Het thema is deze keer Sport en Diabetes. De bibliotheek maakt voor elke bijeenkomst een informatiedossier op haar website. Wilt u de avond bijwonen? Meldt u dan aan via regio13@dvn.nl of bel 0617027627. De toegang is gratis.

Diabetes is volksziekte nummer 1. De stijging van het aantal diabetici komt vooral voort uit de toenemende vergrijzing en het groeiend aantal mensen met overgewicht. Als onafhankelijke belangenbehartiger zet DVN zich in voor alle mensen met diabetes. Dit doen ze onder andere door het geven van cursussen, zich te mengen in het politieke debat en om tafel te zitten met de zorgverzekeraars. Hiermee verbeteren ze de positie van iedereen met diabetes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren