Demonstratie/signeersessie in Bruna Cityplaza

Zaterdag 30 maart 2013 gaat er iets heel bijzonders gebeuren in de winkel van Bruna in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Gerard Wouters zal daar zijn boek ‘Doe het Andersom’ met behulp van de Niranam-methode, een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken signeren en mensen wat persoonlijke uitleg geven over de dingen waarmee zij bezig zijn in hun leven en hoe je dat “Andersom” doet. U zult verbaast staan van wat hij allemaal bij u “waarneemt” en daarover uitlegt.

Gerard Wouters werd 7 jaar lang opgeleid door een privé leraar in Taoïstische filosofieën en behandeltechnieken waarmee hij al 16 jaar mensen helpt om hun leven simpeler te maken door het onbewust gedrag wat aan hun situatie of klacht ten grondslag ligt af te leren en fysieke blokkades op te heffen. Dit zal hij ook bij een aantal mensen in de Bruna demonstreren en ik kan je verzekeren dat wordt spectaculair! Het resultaat is veel meer lucht en zowel geestelijke als fysieke ruimte.

Gerard Wouters is bekend van artikelen en interviews in ParaVisie, Tijdschrift voor Coaching, Paraview, Frontier magazine, De voor jezelf krant, Westerpost en van Burnout naar Burnin. Hij zal van 10.30 t/m 17.00 uur aanwezig zijn in de winkel van Bruna in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!