De Zomer Zingt weer in de Partner!

Romantische liedjes en ruige liedjes, zachte en zomerse liedjes, snikkende en swingende liedjes, door ervaren en startende artiesten. De komende vier zondagmiddagen van augustus is het weer genieten in Cultuurcentrum de Partner aan de Nedereindseweg 401 A. Vorig jaar waren er elke middag zo’n 50 gasten. De entree is gratis en duurt van 15.00 uur tot 17.00 uur. De deur gaat om 14.30 uur open. Aanmelden verplicht via: info@departnernieuwegein.nl.

Ben je in Nieuwegein in de maand augustus? In de Partner is weer de Zingende Zomer! Elke zondagmiddag in augustus, van 15.00-17.00 uur. De laatste zondagmiddag zingen de deelnemers met zijn allen de vakantiemaand uit in een SING-ALONG. Lekkere meezingers, samengesteld en begeleid door Margreet de Ruijter. Kun je niet zingen? Geen probleem. Neuriën, piepen of brommen kan ook heel leuk zijn.

De agenda
07 augustus is het de beurt aan singer/songwriter Melanie Ryan met de band The Wise Guys. Melanie Ryan begeleidt zichzelf op gitaar, ukelele en piano. Tijdens haar deelname aan “Giel’s Talentenjacht” van Giel Beelen is de liefde voor het schrijven van songs verder ontwikkeld.

14 augustus komt Rooie Arie en zanger Martyin B. Kaufman. Wie kent hem niet van een feestje of partijtje in de regio? Rooie Arie Gresnigt, verleden jaar toog hij samen met zijn vrouw Marian Bijvoet naar twee vluchtelingenkampen in Griekenland.  Daar trad hij op en zorgde voor afleiding voor de vluchtelingen. Dit alles in samenwerking met Connect by Music (CBM), een organisatie die muziek naar vluchtelingen brengt.

21 augustus zullen de bands Vuurvlinder en Venice in Wonderland De Partner aandoen. Vuurvlinder bestaat uit de 3 zangeressen Emily, Angelique en Hannelies. Sfeervol en bijzonder meerstemmig zingen ze mooie en gezellige covers en ook eigen werk: Nederlandstalige liedjes met piano en gitaar. Live worden ze bijgestaan door mult-iinstrumentalist Marsha Matton. Met aandacht en liefde vangt Vuurvlinder haar emoties in melodie en woorden en schrijft over de zilte zee, ruige bossen en over hoe het nou echt is tussen jou en mij.

28 augustus is het de SING-ALONG met Margreet de Ruijter en de band Another Story. Een en al verrassing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk