De wijkkrant voor de wijk Batau-Zuid is weer uit

De  wijkkrant voor de bewoners in Batau-Zuid is weer uit. Mocht u hem gemist hebben, kwijtgeraakt zijn of gewoon even op uw computerscherm willen lezen, de wijkkrant van uw buurt staat hier nu ook altijd on-line. U vindt overigens hier al het verdere nieuws over uw wijk.

Interim-voorzitter wijknetwerk Batau Zuid: ‘In januari deed het wijknetwerk een oproep voor nieuwe leden en vooral jonge leden. Zij kunnen als geen ander aangeven wat belangrijk is voor onze wijk, zoals b.v. speelvoorzieningen, onderhoud van wegen en hondenuitlaat plaatsen. Wij hopen van harte dat jullie daarin mee willen gaan denken.’

In de wijkkrant leest u allerlei leuke berichten over uw omgeving. Soms kan niet alles in de krant en zal  het Wijknetwerk deze berichten plaatsen op de Facebookpagina voor Batau Zuid. ‘Schrijft u als lezer  ook een keertje mee aan uw krant? Uw berichten zijn van harte welkom op wnw_batauzuid@hotmail.com.

In de wijkkrant van september 2022 vindt u veel zaken aangaande uw leefomgeving, nieuws van het wijknetwerk en nog veel meer. Klik hier om de wijkkrant te downloaden. Handig toch? Veel lees plezier. En ………… hij is er niet alleen voor de wijkbewoners ook anderen mogen hem lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk