De wijkkrant voor Batau-Noord is weer uit

De juni wijkkrant voor de bewoners in Batau-Noord is weer uit. Mocht u hem gemist hebben, kwijtgeraakt zijn of gewoon even op uw computerscherm willen lezen, de wijkkrant van uw buurt staat hier nu ook altijd on-line. U vindt overigens hier al het verdere nieuws over uw wijk.

In de wijkkrant leest u allerlei leuke berichten over uw omgeving. Zo ook over de ongerustheid over winning van aardwarmte. In de wijkkrant van maart publiceerden de redactie van de wijkkrant al over het onderzoek dat Projectteam Warmtebron doet naar aardwarmtewinning in Nieuwegein. Bewoners van Batau-Noord en de andere wijken die met de proefboringen te maken krijgen verenigden zich in het Bewonerscollectief Aardwarmte Nieuwegein (BAN). Zij maken zich zorgen om de gevolgen van de boringen.

In de wijkkrant van juni 2020 vindt u veel zaken aangaande uw leefomgeving, nieuws van het wijknetwerk en nog veel meer. Klik hier om de wijkkrant te downloaden. Handig toch? Veel lees plezier. En ………… hij is er niet alleen voor de wijkbewoners ook anderen mogen hem lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren