De werkzaamheden aan de trambaan gaan van start!

In januari start aannemer Dura Vermeer met de werkzaamheden aan de nieuwe tramhalte en trambaan. Vanaf 10 januari graven ze de zandbaan aan de westelijke zijde van het huidige spoor af. Dit is ter voorbereiding op de nieuwe trambaan. Na het afgraven worden er mantelbuizen geplaatst. Dit zijn buizen waar in de toekomst de kabels en leidingen doorheen zullen lopen. Ook wordt er een wegendoek aangebracht. Hiermee wordt het ophoogmateriaal (vulkanisch gesteente) gescheiden van het onderliggende zand.

Deze werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 07.00 uur en 16.00 uur. Er wordt gebruik gemaakt van een mobiele kraan en vrachtwagens om bouwmateriaal aan te voeren.

Vanaf 10 januari aanstaande is de gebiedsconciërge van Dura Vermeer iedere werkdag aanwezig. Je kunt hem altijd benaderen voor vragen!

Het Infocentrum is tijdelijk gesloten
In verband met de nieuwe Coronamaatregelen zijn het Infocentrum City en het Duurzaamheidsloket aan Passage 80 momenteel gesloten. Zodra de maatregelen het weer toelaten ben je van harte welkom op maandagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur en op woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Heb je tussentijds vragen over de vernieuwing van City Nieuwegein? Stuur je vragen dan naar city@nieuwegein.nl.

Het Infocentrum City en het Duurzaamheidsloket

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren