De Verkommerde Oever speelt ‘Koningin van het Verdriet’

Theatergroep De Verkommerde Oever speelt zaterdagavond 20 april in theater de Kom in Nieuwegein de voorstelling ‘Koningin van het Verdriet’ van Paul Pourveur. De regie is in handen van Sasja Ruys.

Koningin van het Verdriet gaat over Alice. Alice probeert vat te krijgen op haar ideeën, gedachten en gevoelens, maar deze zijn vaak duister en onoverzichtelijk. Alice is mooi en onschuldig en wil leven, liefde, ze heeft verlangens…fantasieën…

Alice test het pijnvermogen van ieder woord en weet precies wanneer haar rok te kort mag zijn. Maar waarom volgt zij een jongen tot aan zijn huis en gaat ze uiteindelijk naar binnen? Wie is deze mysterieuze jongen? Is hij een prins, een kikker, of is hij Ken smachtend naar zijn Barbie?

Het wordt De Verkommerde Oever steeds moeilijker gemaakt om producties van kwaliteit te blijven brengen. Op de amateurkunst in Nieuwegein moet in kader van het plan Ruimte Maken 13.610 euro worden bezuinigd en theater De Kom, waar de theatergroep wekelijks repeteert, heeft tariefverhogingen aangekondigd. Juist voor de leden van De Verkommerde Oever komen deze bezuinigingen extra hard aan.

Kaarten à 6 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa van theater De Kom, waar men tevens kan reserveren via telefoonnummer: 030 – 60 455 54. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk