De tweede verdieping heeft nu twee verdiepingen en heet ‘Bibliotheek Nieuwegein’

De Tweede Verdieping wordt: Bibliotheek Nieuwegein. Een nieuwe naam, nieuw logo én een nieuwe website. Daar hoorde natuurlijk een klein feestje bij! Samen met wethouder John van Engelen en directeur Roel Zuidhof van de Bibliotheek Nieuwegein werd onlangs getoost op al deze veranderingen.

bibliotheek nieuwegein

Van juli 2023 tot en met de zomer van 2024 zijn de onderste drie verdiepingen van het Stadshuis tot een gezellige en comfortabele plek omgebouwd. Waar je snel en makkelijk je paspoort ophaalt, de weg vindt naar je afspraak en een boek leent. Maar waar ook van alles te beleven en te leren is voor jong en oud. Toffe activiteiten en bijzondere lezingen. Vanaf 13 juni gaat alles weer open.

Wethouder John van Engelen over de nieuwe website
‘Ik heb net de website mogen bekijken en ik ben echt onder de indruk van de toegankelijke wijze waarop die gecreëerd is. Elk jaar nemen de aantallen toe van mensen die de bibliotheek weten te vinden en met zo’n goeie website zal dat zeker zo doorgaan. Ik ben erg onder de indruk en ik verwacht er veel van!’

Begin juni worden de begane grond en eerste verdieping opgeleverd! Vanaf 13 juni gaan we weer open voor bezoekers. De openingstijden van de centrale vestiging (Stadshuis) zijn vanaf dan verruimd. De bibliotheek is dan geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur (selfservice tot 09.00 uur) en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk