De thuisblijvers hadden weer ongelijk.. aanstormend talent EN Spinvis in de Partner!

Bijna 50 mensen hadden een echte najaarsstorm getrotseerd om de 3e editie van het Open Podium in de Partner aan de Nedereindseweg bij te wonen… Rita Vermeulen: ‘Iedere 3e zondagmiddag van de maand organiseren we het gratis toegankelijke Open Podium. We bieden hobbyisten en aanstormend talent de gelegenheid om in een professionele omgeving te laten zien wat ze kunnen en Nieuwegeiners in een ongedwongen sfeer kennis te laten maken. Het thema van deze middag was “Nederlands.

Uw fotograaf Paul Oor was iets te laat maar heeft in ieder geval genoten van de muziek en zang van Ranja Gerges, Aimee, Jan Geelen alias Johny Moore en Florence (van Florence & The Black Cats) en Ace (gitaar/zangbegeleiding en geluid). Afgewisseld met de spitsvondige teksten van ‘stads’dichter Ton de Gruijter was iedereen het gure najaarsweer snel vergeten! Deze editie van Open Podium werd afgesloten door een geweldig optreden van de beroemde Nieuwegeinse formatie Spinvis!

Open Podium; jong en oud: een kans voor artiesten en bezoekers! De volgende editie vindt plaats op zondag 18 december aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk