‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent. Nou, na zoveel jaar is dat inmiddels gelukt hoor!

Kim Houtzager

Kim: ‘Een grapje op zijn tijd is leuk…, maar het is alleen grappig als iedereen er om kan lachen! Een paar jongens dachten grappig te zijn en gaven een ‘tikkie’ op het achterhoofd van mijn man. Zo’n ‘tikkie’ kan echter vergaande gevolgen hebben. Deze jongens konden niet weten dat mijn man een prothese in zijn oor heeft… die door dit ‘tikkie’ los had kunnen schieten. En geloof me: de wachtlijsten voor die operatie zijn lang en zo’n losse prothese doet vreselijk pijn.’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk