‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: Eindelijk kan ik vertellen wat mij op Fantasy Fest (23/24 oktober) is overkomen. Ik werd persoonlijk uitgenodigd voor De Stripdagen. Ja, echt, DE stripdagen! Op dat evenement staan de grote striptekenaars van Nederland… en ik stond daartussen! De organisatie was erg te spreken over mijn werk en strips. En, wat denk je… tref ik een Pen-i-lezer op De Stripdagen! Mijn weekend kon niet meer stuk!

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al drie delen! 

In deze winkel zullen we binnenkort nog meer leuke artikelen verkopen rondom dit feest. Bent u winkelier, schrijver of bent u handelaar in Nieuwegein en heeft u producten over Nieuwegein? Neem dan contact op met winkelen@pen.nl voor meer informatie om uw producten te verkopen op ons nieuwsplatform.

Dit initiatief is mede tot stand gekomen door onze vrienden van PEN.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk