‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: Eindelijk kan ik vertellen wat mij op Fantasy Fest (23/24 oktober) is overkomen. Ik werd persoonlijk uitgenodigd voor De Stripdagen. Ja, echt, DE stripdagen! Op dat evenement staan de grote striptekenaars van Nederland… en ik stond daartussen! De organisatie was erg te spreken over mijn werk en strips. En, wat denk je… tref ik een Pen-i-lezer op De Stripdagen! Mijn weekend kon niet meer stuk!

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al drie delen! 

Strip Pen-i Deel 1

PEN1
€9.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Pen-i is al jaren een graag geziene gast op De Digitale Stad Nieuwegein. De strip, getekend door kunstenares Kim Houtzager, wordt wekelijks op ons nieuwsplatform geplaatst. Het wel en wee in Nieuwegein wordt hierdoor met alle lezers op bijzondere wijze gedeeld. Kim heeft de eerste zes jaar in twee albums verwerkt.

Deze bundeling in deel 1 verzameld alle stripjes die eerder op www.pen.nl zijn verschenen in de jaren 2008 tot 2011. De strips gaan over de stad Nieuwegein en het leven van de artiest. Het stripboek wordt persoonlijk door de kunstenares aan huis bezorgd in Nieuwegein, maar kan natuurlijk ook opgestuurd worden.

Bewaar dit product voor later

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk