‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Foutje, bedankt! We hebben een prachtige nieuwe trambaan, maar de tram rijdt nog steeds niet. Toch worden er flink wat testritten uitgevoerd en zo kwam men er achter… dat bij een aantal perrons er teveel afstand is tussen de tram en het perron. Voor de voetganger schijnt het genoeg te zijn, maar mensen met een rollator of rolstoel hebben een probleempje. Oeps! Gelukkig gaan ze dit nu aanpassen en gaan ze niet wachten tot de tram echt rijdt. Al had dat laatste wel prachtig in het rijtje van blunders gepast.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk