‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Wie de Pen-i al sinds het begin volgt, weet dat ik al twee boeken heb uitgegeven. Deze waren in het Engels en eindelijk is de Nederlandse vertaling af. De uitgeverij van toen zit ik niet meer bij, maar ik dacht een andere drukker te hebben gevonden. Het binnenwerk is prachtig, maar de buitenzijde kwam steeds beschadigd aan. De reden? Het boek is te dik en dat kan de machine niet aan. Help! Gezocht! Een drukker die dikke pillen in gangbare formaten en prijzen kan drukken!’

PS. Vergeet je de Pen-i-wedstrijd niet? Tot 5 september kun je de strips bij pen.nl winnen. Nog maar een paar dagen de tijd!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren