‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Er zijn zo van die dingen… die zijn er altijd al geweest. Of het voelt alsof het er altijd is geweest. Bijna 10 jaar geleden heb ik een goudvis van mijn werk geadopteerd. Iedereen zei me dat hij geen jaar meer mee zou gaan. Nou, hij heeft ze even laten zien dat hij niet zo makkelijk kapot te krijgen was! Er was grote twijfel of hij nog wel wat zag, maar hij reageerde nog wel goed op ons. Tot opeens…. Vis is in een paar Pen-i strips voorgekomen. De eerste was strip nummer 165, de tweede in nummer 438 en de laatste in nummer 500. Het was misschien maar een vis… maar Vis was mijn vis.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk