‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Je leest het wel eens op het nieuws: Kat durft de boom niet meer uit. De brandweer moest er aan te pas komen. Maar, hoe weet je zeker dat de kat echt niet meer de boom uit durft? 100% zal je het nooit weten… maar een kleine klim-kater leek toch echt niet meer uit de boom te durven. Met behulp van 2 trappen en 3 mensen kregen we deze jonge avonturier uit de boom. Maar… ik heb hoogtevrees… dus ik hoop dat die kleine waardeert wat ik voor hem heb doorstaan!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk