De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Ruim 3 kilo en 450 pagina’s… dit boek neem je niet even mee op vakantie! Het is niet voor niets een koffietafelboek. Maar, het is niet alleen maar een boek wat mooi oogt, het boek is ook nog reuze interessant! Over welk boek ik het heb? ‘Dutch DJ’s’, een boek over Nederlandse DJ’s, gemaakt door een Nieuwegeiner. Uiteraard kun je hem kopen (je steunt er Dance4Life mee!), maar winnen is natuurlijk veel leuker! Gewoon doen! https://www.pen.nl/prijsvraag ’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk